KOPPELWEDSTRIJDEN 2019-2020

 

Beste clubleden,

Op de volgende data organiseren wij een koppelwedstrijd:

- 20 februari 2020

- 27 februari 2020

- 19 maart 2020

- 2 april 2020

- 9 april 2020

- 30 april 2020

- 7 mei 2020

 

Het is de bedoeling dat men door loting aan een andere schutter wordt gekoppeld. Dit is dan voor één avond. Op de avond van de verschieting inschrijven in ons clubgebouw voor 19:50 uur.

Van beide schutters wordt het gemiddelde genomen en bij elkaar opgeteld. Bijvoorbeeld 8 en 7. Dat betekend dat ze samen in een schietbeurt minimaal 15 + 1 punt ( 16 punten) moeten schieten.

Men krijgt 25 schietbeurten, zodat maximaal 25 matchpunten kunnen worden vergaard.

Deze matchpunten gelden ook voor ieder schutter persoonlijk.

Bij de volgende avond wordt er weer opnieuw geloot, zodat als een van de twee schutters niet kan er toch verder gegaan kan worden met het scoren van matchpunten.

Bij deze wedstrijd is het dus mogelijk, welke Boog men ook schiet of welk gemiddelde, dat men allemaal gelijke kansen heeft.

De wedstrijd gaat over 25meter 1 pijl in 25 beurten. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Er zijn 7 wedstrijden. De beste 6 tellen in het eindklassement.

 

Wij hopen op een grote opkomst!

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Oude Doelen

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op verzoek van enkele leden heb ik nagevraagd bij de Bowhuntingclan of we met onze leden een dagje  op hun parcours in Arnhem mogen schieten.  

En ja,  dit kan op 5 april. Heb je belangstelling en zin om mee te gaan, laat het me dan z.s.m. weten middels  mijn mailadres:  

Dit wordt ons aangeboden:

er kunnen 4 groepen tegelijk van start... 4x 6 schutters kan makkelijk en 4x 7 ook. Dus 25 à 30 schutters kan. Op zondag zijn beide lussen nog vrij. 

De kosten zijn €10 pp. dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst.

Eventueel aansluitend een compleet verzorgde BBQ bij een kampvuurtje is  reserveren voor €15.00 pp.

Laat ons deze komende week weten, wie er mee gaat en/ of je gebruik wilt maken van de barbeque!

Groetjes, Jan en Maureen